06 oktober 2007

Ok vänner!
Det har varit ett långt och smärtsamt uppehåll, med dålig uppföljning på denna blogg. Men det ska det bli ändring på. Vi ska dessutom börja sända programmet igen. Som bonus, hoho.

Lite ändringar har det dock blivit. Tre (fyra- trots att Henkan nog oftast befann sig på långt mer kvalificerad musikalisk mark) av oss har haft anledning att dra oss tillbaka från radioandet. En av oss har återkommit och ytterligare en har tillkommit. Det är alltså två personer som står för regin i k103pop från och med onsdag 10/10.
På banan finns alltså jag, Ida, och dessutom Karin, som jag välkomnar varmt. Karin är en klippa i alla väder och ett sprudlande knippe av glädje, musikintresse och dessutom musikalisk talang. Kanske bjuder hon på en och annan sång? Möjligheterna är oändliga.
För att vi ska gå in oss i våra nya k103pop-skor, sitta in k103popsoffan, stuka våra k103popkepsar (herregud! minns ni att folk gjorde det? stukade kepsar? hett!), ja ni förstår, riktigt komma i form inför ett en termin långt k103poplopp har vi valt att ägna det första programmet åt en liten personlig odyssé i musikaliska preferenser. Detta beyder att vi kommer att spela låtar som vi tycker säger något om oss som de vi är. Låtar som profilerar oss. Eller låtar vi bara tycker är helbra.

Sista avslutande orden:
Lyssna!
Skriv till oss, om vadsomhelstsomdykeruppitanken, antingen här på bloggen eller till k103pop@gmail.com
Och, ha det gött!

ida


Inga kommentarer:

Göteborgskalendern

Kommer snart till en hemsida nära dig.